Projekte: Forschungsstelle für Nahrungsmittelqualität (ForN) der Universität Bayreuth am Standort Kulmbach
Gruppieren nach: Jahr | Person Anzahl der Einträge: 5. 2015
Scheier, Rico ; Scheeder, Martin ; Schmidt, Heinar:
Prediction of pork quality at the slaughter line using a portable Raman device. In: Meat Science. Bd. 103 (Mai 2015) . - S. 96-103. DOI: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2015.01.009 2014
Scheier, Rico ; Köhler, Jürgen ; Schmidt, Heinar:
Identification of the early postmortem metabolic state of porcine M. semimembranosus using Raman spectroscopy. In: Vibrational Spectroscopy. Bd. 70 (2014) . - S. 12-17. DOI: https://doi.org/10.1016/j.vibspec.2013.10.001 2013
Scheier, Rico ; Schmidt, Heinar:
Measurement of the pH value in pork meat early postmortem by Raman spectroscopy. In: Applied Physics B. Bd. 111 (2013) Heft 2 . - S. 289-297. DOI: https://doi.org/10.1007/s00340-012-5332-y
Schmidt, Heinar ; Scheier, Rico ; Hopkins, David L.:
Preliminary investigation on the relationship of Raman spectra of sheep meat with shear force and cooking loss. In: Meat Science. Bd. 93 (2013) Heft 1 . - S. 138-143. DOI: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2012.08.019 2012
Sowoidnich, Kay ; Schmidt, Heinar ; Kronfeldt, Heinz-Detlef ; Schwägele, Fredi:
A portable 671 nm Raman sensor system for rapid meat spoilage identification. In: Vibrational Spectroscopy. Bd. 62 (September 2012) . - S. 70-76. DOI: https://doi.org/10.1016/j.vibspec.2012.04.002 Zum Einbinden der Liste in das CMS beachten Sie bitte die Hinweise auf dieser Hilfeseite.
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