Projekte: Forschungsstelle für Nahrungsmittelqualität (ForN) der Universität Bayreuth am Standort Kulmbach

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Springe zu: 2015 | 2014 | 2013 | 2012
Anzahl der Einträge: 5.

2015

Scheier, Rico ; Scheeder, Martin ; Schmidt, Heinar:
Prediction of pork quality at the slaughter line using a portable Raman device.
In: Meat Science. Bd. 103 (Mai 2015) . - S. 96-103.
DOI: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2015.01.009

2014

Scheier, Rico ; Köhler, Jürgen ; Schmidt, Heinar:
Identification of the early postmortem metabolic state of porcine M. semimembranosus using Raman spectroscopy.
In: Vibrational Spectroscopy. Bd. 70 (2014) . - S. 12-17.
DOI: https://doi.org/10.1016/j.vibspec.2013.10.001

2013

Scheier, Rico ; Schmidt, Heinar:
Measurement of the pH value in pork meat early postmortem by Raman spectroscopy.
In: Applied Physics B. Bd. 111 (2013) Heft 2 . - S. 289-297.
DOI: https://doi.org/10.1007/s00340-012-5332-y

Schmidt, Heinar ; Scheier, Rico ; Hopkins, David L.:
Preliminary investigation on the relationship of Raman spectra of sheep meat with shear force and cooking loss.
In: Meat Science. Bd. 93 (2013) Heft 1 . - S. 138-143.
DOI: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2012.08.019

2012

Sowoidnich, Kay ; Schmidt, Heinar ; Kronfeldt, Heinz-Detlef ; Schwägele, Fredi:
A portable 671 nm Raman sensor system for rapid meat spoilage identification.
In: Vibrational Spectroscopy. Bd. 62 (September 2012) . - S. 70-76.
DOI: https://doi.org/10.1016/j.vibspec.2012.04.002

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