Veröffentlichungen "Wittek, Oliver"

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Anzahl der Einträge: 7.

Artikel in einer Zeitschrift

Wittek, Oliver ; Römpp, Andreas:
Autofocusing MALDI MS imaging of processed food exemplified by the contaminant acrylamide in German gingerbread.
In: Scientific Reports. Bd. 13 (2023) Heft 1 . - 5400.
ISSN 2045-2322
DOI: https://doi.org/10.1038/s41598-023-32004-w

Wittek, Oliver ; Römpp, Andreas:
Kontaminante Acrylamid in Elisenlebkuchen.
Lebensmittelchemische Gesellschaft
In: Lebensmittelchemie. Bd. 77 (2023) Heft 5 . - S. 140-144.
ISSN 1521-3811
DOI: https://doi.org/10.1002/lemi.202300504

Wittek, Oliver ; Jahreis, Bastian ; Römpp, Andreas:
MALDI MS Imaging of Chickpea Seeds (Cicer arietinum) and Crab's Eye Vine (Abrus precatorius) after Tryptic Digestion Allows Spatially Resolved Identification of Plant Proteins.
In: Analytical Chemistry. Bd. 95 (2023) Heft 40 . - S. 14972-14980.
ISSN 1520-6882
DOI: https://doi.org/10.1021/acs.analchem.3c02428

Kokesch-Himmelreich, Julia ; Wittek, Oliver ; Race, Alan M. ; Rakete, Sophie ; Schlicht, Claus ; Busch, Ulrich ; Römpp, Andreas:
MALDI mass spectrometry imaging : from constituents in fresh food to ingredients, contaminants and additives in processed food.
In: Food Chemistry. Bd. 385 (2022) . - 132529.
ISSN 0308-8146
DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132529

Wittek, Oliver ; Römpp, Andreas:
Autofokus MS imaging von Acrylamid in prozessierten pflanzlichen Lebensmitteln nach on‐tissue Derivatisierung.
In: Lebensmittelchemie. Bd. 75 (2021) Heft S2 .
ISSN 1521-3811
DOI: https://doi.org/10.1002/lemi.202158031

Wittek, Oliver ; Messinger, Jana ; Römpp, Andreas:
Orangefarbene Schale und grünes Fruchtfleisch : Identifizierung und Quantifizierung der Carotinoide und Chlorophyllderivate in der exotischen Lulofrucht (Solanum quitoense Lam.).
In: Lebensmittelchemie. Bd. 75 (2021) Heft S1 .
ISSN 1521-3811
DOI: https://doi.org/10.1002/lemi.202151007

Wittek, Oliver ; Kokesch-Himmelreich, Julia ; Römpp, Andreas:
MS Imaging von prozessierten Lebensmitteln am Beispiel von Acrylamid in Elisenlebkuchen.
In: Lebensmittelchemie. Bd. 74 (2020) Heft S1 .
ISSN 1521-3811
DOI: https://doi.org/10.1002/lemi.202051025

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