Zeitschrift: Food Bioscience

Eine Ebene nach oben ...
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppieren nach: Jahr | Person
Springe zu: O | W
Anzahl der Einträge: 2.

O

Odongo, Grace A. ; Schlotz, Nina ; Baldermann, Susanne ; Neugart, Susanne ; Ngwene, Benard ; Schreiner, Monika ; Lamy, Evelyn:
Effects of Amaranthus cruentus L. on aflatoxin B1- and oxidative stress-induced DNA damage in human liver (HepG2) cells.
In: Food Bioscience. Bd. 26 (2018) . - S. 42-48.
ISSN 2212-4292
DOI: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2018.09.006

W

Wiesner-Reinhold, Melanie ; Gomes, João Victor Dutra ; Herz, Corinna ; Tran, Hoai Thi Thu ; Baldermann, Susanne ; Neugart, Susanne ; Filler, Thomas ; Glaab, Johannes ; Einfeldt, Sven ; Schreiner, Monika ; Lamy, Evelyn:
Subsequent treatment of leafy vegetables with low doses of UVB-radiation does not provoke cytotoxicity, genotoxicity, or oxidative stress in a human liver cell model.
In: Food Bioscience. Bd. 43 (2021) . - 101327.
ISSN 2212-4292
DOI: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2021.101327

Diese Liste wurde am Thu Nov 21 12:50:58 2024 CET generiert.
[Zum Seitenanfang]
URL für die Einbettung dieser Seite in externe WWW-Seiten:
https://eref.uni-bayreuth.de/cgi/exportview/journal/Food_Bioscience/XML/Food_Bioscience.xml