Zeitschrift: Frontiers in Sustainable Food Systems

Eine Ebene nach oben ...
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppieren nach: Jahr | Person
Springe zu: 2022
Anzahl der Einträge: 3.

2022

Gebhardt, Swantje ; Haensel, Maria ; Schulp, Catharina J. E. ; Kaim, Andrea:
Ecologically and biophysically optimal allocation of expanded soy production in Bavaria, Germany.
In: Frontiers in Sustainable Food Systems. Bd. 6 (2022) . - 916003.
ISSN 2571-581X
DOI: https://doi.org/10.3389/fsufs.2022.916003

Fricke, Anna ; Psarianos, Marios ; Sabban, Jakob ; Fitzner, Maria ; Reipsch, Riccardo ; Schlüter, Oliver K. ; Dreyer, Christian ; Vogt, Julia H.-M. ; Schreiner, Monika ; Baldermann, Susanne:
Composite materials for innovative urban farming of alternative food sources (macroalgae and crickets).
In: Frontiers in Sustainable Food Systems. Bd. 6 (2022) . - 1001769.
ISSN 2571-581X
DOI: https://doi.org/10.3389/fsufs.2022.1001769

Biermann, Robin Tim ; Bach, Linh T. ; Kläring, Hans-Peter ; Baldermann, Susanne ; Börnke, Frederik ; Schwarz, Dietmar:
Discovering tolerance : a computational approach to assess abiotic stress tolerance in tomato under greenhouse conditions.
In: Frontiers in Sustainable Food Systems. Bd. 6 (2022) . - 878013.
ISSN 2571-581X
DOI: https://doi.org/10.3389/fsufs.2022.878013

Diese Liste wurde am Wed Apr 24 11:15:02 2024 CEST generiert.
[Zum Seitenanfang]
URL für die Einbettung dieser Seite in externe WWW-Seiten:
https://eref.uni-bayreuth.de/cgi/exportview/journal/Frontiers_in_Sustainable_Food_Systems/XML/Frontiers_in_Sustainable_Food_Systems.xml