Zeitschrift: Public Health Nutrition

Eine Ebene nach oben ...
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppieren nach: Jahr | Person
Springe zu: 2021 | 2017
Anzahl der Einträge: 2.

2021

Poelman, Maartje P. ; Nicolaou, Mary ; Dijkstra, S. Coosje ; Mackenbach, Joreintje D. ; Lu, Meng ; Karssenberg, Derek ; Snijder, Marieke B. ; Vaartjes, Ilonca ; Stronks, Karien:
Does the neighbourhood food environment contribute to ethnic differences in diet quality? Results from the HELIUS study in Amsterdam, the Netherlands.
In: Public Health Nutrition. Bd. 24 (2021) Heft 15 . - S. 5101-5112.
ISSN 1475-2727
DOI: https://doi.org/10.1017/S1368980021001919

2017

Schorling, Elisabeth ; Niebuhr, Dea ; Kroke, Anja:
Cost-effectiveness of salt reduction to prevent hypertension and CVD : a systematic review.
In: Public Health Nutrition. Bd. 20 (2017) Heft 11 . - S. 1993-2003.
ISSN 1475-2727
DOI: https://doi.org/10.1017/S1368980017000593

Diese Liste wurde am Sat Apr 20 05:38:04 2024 CEST generiert.
[Zum Seitenanfang]
URL für die Einbettung dieser Seite in externe WWW-Seiten:
https://eref.uni-bayreuth.de/cgi/exportview/journal/Public_Health_Nutrition/XML/Public_Health_Nutrition.xml