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Thermophysical Characterization of MgCl₂·6H₂O, Xylitol and Erythritol as Phase Change Materials (PCM) for Latent Heat Thermal Energy Storage (LHTES)

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Höhlein, Stephan ; König-Haagen, Andreas ; Brüggemann, Dieter:
Thermophysical Characterization of MgCl₂·6H₂O, Xylitol and Erythritol as Phase Change Materials (PCM) for Latent Heat Thermal Energy Storage (LHTES).
In: Materials. Bd. 10 (2017) Heft 4 . - 444.
ISSN 1996-1944
DOI: https://doi.org/10.3390/ma10040444

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Publikationsform: Artikel in einer Zeitschrift
Begutachteter Beitrag: Ja
Keywords: phase change material; thermal energy storage; latent heat storage; salt hydrate; sugar alcohol; properties; waste heat; DSC; thermal diffusivity; density
Institutionen der Universität: Fakultäten > Fakultät für Ingenieurwissenschaften > Lehrstuhl Technische Thermodynamik und Transportprozesse > Lehrstuhl Technische Thermodynamik und Transportprozesse - Univ.-Prof. Dr.-Ing. Dieter Brüggemann
Fakultäten
Fakultäten > Fakultät für Ingenieurwissenschaften
Fakultäten > Fakultät für Ingenieurwissenschaften > Lehrstuhl Technische Thermodynamik und Transportprozesse
Titel an der UBT entstanden: Ja
Themengebiete aus DDC: 600 Technik, Medizin, angewandte Wissenschaften > 620 Ingenieurwissenschaften
Eingestellt am: 14 Jul 2018 21:00
Letzte Änderung: 16 Aug 2023 06:41
URI: https://eref.uni-bayreuth.de/id/eprint/45084