Literatur vom gleichen Autor/der gleichen Autor*in
plus bei Google Scholar

Bibliografische Daten exportieren
 

In Praise of the Simple Meal : African and European Food Culture Compared

Titelangaben

Spittler, Gerd:
In Praise of the Simple Meal : African and European Food Culture Compared.
In: Lentz, Carola (Hrsg.): Changing Food Habits : Case Studies from Africa, South America and Europe. - Amsterdam , 1999 . - S. 27-42 . - (Food in History and Culture ; 2 )
ISBN 9789057025648

Abstract

This text examines the integral connection between food and ongoing ecological, economic, political, and social transformations. It also provides research on dietary changes resulting from direct interventions by individuals and food programmes.

Weitere Angaben

Publikationsform: Aufsatz in einem Buch
Begutachteter Beitrag: Ja
Keywords: Food; Africa; Europe; Food Culture; Comparison
Institutionen der Universität: Fakultäten > Kulturwissenschaftliche Fakultät > Lehrstuhl Ethnologie
Fakultäten
Fakultäten > Kulturwissenschaftliche Fakultät
Fakultäten > Kulturwissenschaftliche Fakultät > Ehemalige Professoren > Lehrstuhl Ethnologie - Prof. em. Dr. Gerd Spittler
Fakultäten > Kulturwissenschaftliche Fakultät > Ehemalige Professoren
Titel an der UBT entstanden: Ja
Themengebiete aus DDC: 300 Sozialwissenschaften
300 Sozialwissenschaften > 300 Sozialwissenschaften, Soziologie
Eingestellt am: 20 Dec 2018 09:25
Letzte Änderung: 14 Aug 2020 06:42
URI: https://eref.uni-bayreuth.de/id/eprint/46743