Literature by the same author
plus at Google Scholar

Bibliografische Daten exportieren
 

Minimal Processing in automatisierten Prozessketten der Fleischverarbeitung : Eine Fallstudie am Beispiel der Feinzerlegung von Schweinefleisch (Schinken)

Title data

Durek, Julia ; Becker, Thomas ; Bolling, Janina ; Diepolder, Hubert ; Heinz, Volker ; Hitzmann, Bernd ; Majschak, Jens-Peter ; Schlüter, Oliver ; Schmidt, Heinar ; Schwägele, Fredi ; Delgado, Antonio:
Minimal Processing in automatisierten Prozessketten der Fleischverarbeitung : Eine Fallstudie am Beispiel der Feinzerlegung von Schweinefleisch (Schinken).
In: Fleischwirtschaft. Vol. 91 (2011) Issue 4 . - pp. 102-105.
ISSN 0015-363x

Further data

Item Type: Article in a journal
Refereed: No
Institutions of the University: Faculties > Faculty of Biology, Chemistry and Earth Sciences > Department of Biology > Chair Bioanalytical Sciences and Food Analytics
Faculties
Faculties > Faculty of Biology, Chemistry and Earth Sciences
Faculties > Faculty of Biology, Chemistry and Earth Sciences > Department of Biology
Result of work at the UBT: Yes
DDC Subjects: 500 Science > 540 Chemistry
500 Science > 570 Life sciences, biology
Date Deposited: 03 Mar 2016 10:05
Last Modified: 03 Mar 2016 10:05
URI: https://eref.uni-bayreuth.de/id/eprint/30349