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Institutionen der Universität Bayreuth Lehrstuhl Bioanalytik und Lebensmittelanalytik
Anzahl der Einträge auf dieser Ebene: 119. 2024
2023
2022
Walter, Kerstin ; Kokesch-Himmelreich, Julia ; Treu, Axel ; Waldow, Franziska ; Hillemann, Doris ; Jakobs, Nikolas ; Lemm, Ann-Kathrin ; Schwudke, Dominik ; Römpp, Andreas ; Hölscher, Christoph:
Interleukin-13 overexpressing mice represent an advanced pre-clinical model for detecting the distribution of anti-mycobacterial drugs within centrally necrotizing granulomas.
In: Antimicrobial Agents and Chemotherapy.
Bd. 66
(2022)
Heft 6
.
- e01588-21.
DOI: https://doi.org/10.1128/aac.01588-21
2021
Tuck, Michael ; Blanc, Landry ; Touti, Rita ; Patterson, Nathan Heath ; Van Nuffel, Sebastiaan ; Villette, Sandrine ; Taveau, Jean-Christophe ; Römpp, Andreas ; Brunelle, Alain ; Lecomte, Sophie ; Desbenoit, Nicolas:
Multimodal Imaging Based on Vibrational Spectroscopies and Mass Spectrometry Imaging Applied to Biological Tissue : A Multiscale and Multiomics Review.
In: Analytical Chemistry.
Bd. 93
(2021)
Heft 1
.
- S. 445-477.
DOI: https://doi.org/10.1021/acs.analchem.0c04595
2020
2018
2017
Fowler, Stephanie M. ; Schmidt, Heinar ; Scheier, Rico ; Hopkins, David L.:
Raman Spectroscopy for Predicting Meat Quality Traits.
In: Toldra, Fidel ; Nollet, Leo M. L.
(Hrsg.):
Advanced Technologies for Meat Processing. 2. edition. -
Boca Raton
: CRC Press,
2017
. - S. 83-112
2016
2015
Römpp, Andreas ; Both, Jean-Pierre ; Brunelle, Alain ; Heeren, Ron M. A. ; Laprévote, Olivier ; Prideaux, Brendan ; Seyer, Alexandre ; Spengler, Bernhard ; Stoeckli, Markus ; Smith, Donald F.:
Mass spectrometry imaging of biological tissue : an approach for multicenter studies.
In: Analytical and Bioanalytical Chemistry.
Bd. 407
(2015)
Heft 8
.
- S. 2329-2335.
DOI: https://doi.org/10.1007/s00216-014-8410-7
Fagerer, Stephan R. ; Römpp, Andreas ; Jefimovs, Konstantins ; Brönnimann, Rolf ; Hayenga, Gerd ; Steinhoff, Robert F. ; Krismer, Jasmin ; Pabst, Martin ; Ibáñez, Alfredo J. ; Zenobi, Renato:
Resolution pattern for mass spectrometry imaging.
In: Rapid Communications in Mass Spectrometry.
Bd. 29
(2015)
Heft 11
.
- S. 1019-1024.
DOI: https://doi.org/10.1002/rcm.7191
Kuntz, Sabine ; Rudloff, Silvia ; Asseburg, Heike ; Borsch, Christian ; Fröhling, Bettina ; Unger, Franziska ; Dold, Sebastian ; Spengler, Bernhard ; Römpp, Andreas ; Kunz, Clemens:
Uptake and bioavailability of anthocyanins and phenolic acids from grape/blueberry juice and smoothie in vitro and in vivo.
In: British Journal of Nutrition.
Bd. 113
(2015)
Heft 7
.
- S. 1044-1055.
DOI: https://doi.org/10.1017/S0007114515000161
2014
Robbe, Marie-France ; Both, Jean-Pierre ; Prideaux, Brendan ; Klinkert, Ivo ; Picaud, Vincent ; Schramm, Thorsten ; Hester, Alfons ; Guevara, Victor ; Stoeckli, Markus ; Römpp, Andreas ; Heeren, Ron M. A. ; Spengler, Bernhard ; Gal, Olivier ; Haan, Serge:
Software tools of the Computis European project to process mass spectrometry images.
In: European Journal of Mass Spectrometry.
Bd. 20
(2014)
Heft 5
.
- S. 351-360.
DOI: https://doi.org/10.1255/ejms.1293
2013
2012
Schramm, Thorsten ; Hester, Alfons ; Klinkert, Ivo ; Both, Jean-Pierre ; Heeren, Ron M. A. ; Brunelle, Alain ; Laprévote, Olivier ; Desbenoit, Nicolas ; Robbe, Marie-France ; Stoeckli, Markus ; Spengler, Bernhard ; Römpp, Andreas:
imzML : a common data format for the flexible exchange and processing of mass spectrometry imaging data.
In: Journal of Proteomics.
Bd. 75
(2012)
Heft 16
.
- S. 5106-5110.
DOI: https://doi.org/10.1016/j.jprot.2012.07.026
2011
Durek, Julia ; Becker, Thomas ; Bolling, Janina ; Diepolder, Hubert ; Heinz, Volker ; Hitzmann, Bernd ; Majschak, Jens-Peter ; Schlüter, Oliver ; Schmidt, Heinar ; Schwägele, Fredi ; Delgado, Antonio:
Minimal Processing in automatisierten Prozessketten der Fleischverarbeitung : Eine Fallstudie am Beispiel der Feinzerlegung von Schweinefleisch (Schinken).
In: Fleischwirtschaft.
Bd. 91
(2011)
Heft 4
.
- S. 102-105.
Martens, Lennart ; Chambers, Matthew ; Sturm, Marc ; Kessner, Darren ; Levander, Fredrik ; Shofstahl, Jim ; Tang, Wilfred H. ; Römpp, Andreas ; Neumann, Steffen ; Pizarro, Angel D. ; Montecchi-Palazzi, Luisa ; Tasman, Natalie ; Coleman, Mike ; Reisinger, Florian ; Souda, Puneet ; Hermjakob, Henning ; Binz, Pierre-Alain ; Deutsch, Eric W.:
mzML : a community standard for mass spectrometry data.
In: Molecular & Cellular Proteomics.
Bd. 10
(2011)
Heft 1
.
- R110.000133.
DOI: https://doi.org/10.1074/mcp.R110.000133
2010
Schierling, Benno ; Noël, Ann-Josée ; Wende, Wolfgang ; Volkov, Eugeny ; Kubareva, Elena ; Oretskaya, Tatiana ; Kokkinidis, Michael ; Römpp, Andreas ; Spengler, Bernhard ; Pingoud, Alfred ; Hien, Le T.:
Controlling the enzymatic activity of a restriction enzyme by light.
In: Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America.
Bd. 107
(2010)
Heft 4
.
- S. 1361-1366.
DOI: https://doi.org/10.1073/pnas.0909444107
2009
Jordan, Grace ; Thomasius, Rolf ; Schröder, Henning ; Wulf, J. S. ; Schlüter, Oliver ; Sumpf, Bernd ; Maiwald, Martin ; Schmidt, Heinar ; Kronfeldt, Heinz-Detlef ; Scheuer, R. ; Schwägele, Fredi ; Lang, Klaus-Dieter:
Non-invasive mobile monitoring of meat quality.
In: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit.
Bd. 4
(2009)
Heft 1
.
- S. 7-14.
DOI: https://doi.org/10.1007/s00003-009-0389-1
2008
2007
Römpp, Andreas ; Dekker, Lennard ; Taban, Ioana M. ; Jenster, Guido ; Boogerd, Willem ; Bonfrer, Hans ; Spengler, Bernhard ; Heeren, Ron M. A. ; Smitt, Peter Sillevis ; Luider, Theo M.:
Identification of leptomeningeal metastasis-related proteins in cerebrospinal fluid of patients with breast cancer by a combination of MALDI-TOF, MALDI-FTICR and nanoLC-FTICR MS.
In: Proteomics.
Bd. 7
(2007)
Heft 3
.
- S. 474-481.
DOI: https://doi.org/10.1002/pmic.200600719
2006
2005
2004
2001
2000
1999
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
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