Literature by the same author
plus at Google Scholar

Bibliografische Daten exportieren
 

Untersuchungen zum Einfluß von öl- bzw. linolsäurelastiger Ernährung auf die Lipidperoxidation bei Personen unterschiedlichen Alters

Title data

Schwarz, Caroline:
Untersuchungen zum Einfluß von öl- bzw. linolsäurelastiger Ernährung auf die Lipidperoxidation bei Personen unterschiedlichen Alters.
Bayreuth , 2001 . - III, 133 p.
( Doctoral thesis, 2001 , Universität Bayreuth, Fakultät für Biologie, Chemie und Geowissenschaften)

Further data

Item Type: Doctoral thesis
Keywords: Ölsäure; Linolsäure; Nahrungsaufnahme; Lipidperoxidation
Institutions of the University: Faculties > Faculty of Biology, Chemistry and Earth Sciences > Department of Chemistry > Former Professors
Faculties > Faculty of Biology, Chemistry and Earth Sciences > Department of Chemistry > Chair Organic Chemistry I
Faculties
Faculties > Faculty of Biology, Chemistry and Earth Sciences
Faculties > Faculty of Biology, Chemistry and Earth Sciences > Department of Chemistry
Result of work at the UBT: Yes
DDC Subjects: 500 Science > 540 Chemistry
Date Deposited: 18 Jul 2016 06:56
Last Modified: 18 Jul 2016 06:56
URI: https://eref.uni-bayreuth.de/id/eprint/32435