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Vergleich von destruktiven und nicht‐destruktiven Methoden zur Bestimmung des Gehaltes von Chlorophyllen und Flavonolen im Kopfsalat

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Harbart, Vanessa ; Baldermann, Susanne:
Vergleich von destruktiven und nicht‐destruktiven Methoden zur Bestimmung des Gehaltes von Chlorophyllen und Flavonolen im Kopfsalat.
In: Lebensmittelchemie. Vol. 76 (2022) Issue S1 . - S1-064.
ISSN 1521-3811
DOI: https://doi.org/10.1002/lemi.202252017

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Item Type: Article in a journal
Refereed: Yes
Institutions of the University: Faculties > Faculty of Life Sciences: Food, Nutrition and Health > Chair Food Metabolome > Chair Food Metabolome - Univ.-Prof. Dr. Susanne Baldermann
Result of work at the UBT: Yes
DDC Subjects: 500 Science > 500 Natural sciences
500 Science > 540 Chemistry
500 Science > 570 Life sciences, biology
Date Deposited: 07 Mar 2023 10:18
Last Modified: 07 Mar 2023 11:45
URI: https://eref.uni-bayreuth.de/id/eprint/74121