Zeitschrift: Foods

Eine Ebene nach oben ...
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppieren nach: Jahr | Person
Springe zu: B | K | P
Anzahl der Einträge: 3.

B

Bindereif, Stefan G. ; Rüll, Felix ; Kolb, Peter ; Köberle, Lucas ; Willms, Holger ; Steidele, Simon ; Schwarzinger, Stephan ; Gebauer, Gerhard:
Impact of Global Climate Change on the European Barley Market Requires Novel Multi-Method Approaches to Preserve Crop Quality and Authenticity.
In: Foods. Bd. 10 (2021) Heft 7 . - 1592.
ISSN 2304-8158
DOI: https://doi.org/10.3390/foods10071592

K

Klopsch, Rebecca ; Baldermann, Susanne ; Voss, Alexander ; Rohn, Sascha ; Schreiner, Monika ; Neugart, Susanne:
Narrow-Banded UVB Affects the Stability of Secondary Plant Metabolites in Kale (Brassica oleracea var. sabellica) and Pea (Pisum sativum) Leaves Being Added to Lentil Flour Fortified Bread : A Novel Approach for Producing Functional Foods.
In: Foods. Bd. 8 (2019) Heft 10 . - 427.
ISSN 2304-8158
DOI: https://doi.org/10.3390/foods8100427

P

Psarianos, Marios ; Fricke, Anna ; Ojha, Shikha ; Baldermann, Susanne ; Schreiner, Monika ; Schlüter, Oliver K.:
Effect of Narrowband UV-B Irradiation on the Growth Performance of House Crickets.
In: Foods. Bd. 11 (2022) Heft 21 . - 3487.
ISSN 2304-8158
DOI: https://doi.org/10.3390/foods11213487

Diese Liste wurde am Thu Nov 21 13:19:00 2024 CET generiert.
[Zum Seitenanfang]
URL für die Einbettung dieser Seite in externe WWW-Seiten:
https://eref.uni-bayreuth.de/cgi/exportview/journal/Foods/XML/Foods.xml