Zeitschrift: Journal of Food Composition and Analysis

Eine Ebene nach oben ...
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppieren nach: Jahr | Person
Springe zu: C | F
Anzahl der Einträge: 3.

C

Chen, Xiaomin ; Hanschen, Franziska S. ; Neugart, Susanne ; Schreiner, Monika ; Vargas, Sara A. ; Gutschmann, Björn ; Baldermann, Susanne:
Boiling and steaming induced changes in secondary metabolites in three different cultivars of pak choi (Brassica rapa subsp. chinensis).
In: Journal of Food Composition and Analysis. Bd. 82 (2019) . - 103232.
ISSN 0889-1575
DOI: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2019.06.004

F

Fitzner, Maria ; Schreiner, Monika ; Baldermann, Susanne:
Comprehensive characterization of selected phytochemicals and minerals of selected edible halophytes grown in saline indoor farming for future food production.
In: Journal of Food Composition and Analysis. Bd. 122 (2023) . - 105435.
ISSN 0889-1575
DOI: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2023.105435

Felfe, Christiane ; Schemainda, Matthias ; Baldermann, Susanne ; Watanabe, Naoharu ; Fleischmann, Peter:
Metabolism of carotenoid degradation in leaves of Camellia sinensis : Functional and biochemical modifications.
In: Journal of Food Composition and Analysis. Bd. 24 (2011) Heft 6 . - S. 821-825.
ISSN 0889-1575
DOI: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2011.03.017

Diese Liste wurde am Sat Nov 23 11:12:01 2024 CET generiert.
[Zum Seitenanfang]
URL für die Einbettung dieser Seite in externe WWW-Seiten:
https://eref.uni-bayreuth.de/cgi/exportview/journal/9cb26846f765d3753e9ba003583dfcaa/XML/9cb26846f765d3753e9ba003583dfcaa.xml