Projekte: Grundlagenuntersuchungen zur Raman-Sensorik von Lactat für eine automatisierbare Beurteilung der Fleischqualität in der Prozesskette

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Anzahl der Einträge: 4.

2015

Nache, Marius ; Scheier, Rico ; Schmidt, Heinar ; Hitzmann, Bernd:
Non-invasive lactate- and pH-monitoring in porcine meat using Raman spectroscopy and chemometrics.
In: Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems. Bd. 142 (2015) . - S. 197-205.
DOI: https://doi.org/10.1016/j.chemolab.2015.02.002

2014

Scheier, Rico ; Bauer, Aneka ; Schmidt, Heinar:
Early postmortem prediction of meat quality traits of porcine semimembranosus muscles using a portable Raman system.
In: Food and Bioprocess Technology. Bd. 7 (2014) Heft 9 . - S. 2732-2741.
DOI: https://doi.org/10.1007/s11947-013-1240-3

Scheier, Rico ; Köhler, Jürgen ; Schmidt, Heinar:
Identification of the early postmortem metabolic state of porcine M. semimembranosus using Raman spectroscopy.
In: Vibrational Spectroscopy. Bd. 70 (2014) . - S. 12-17.
DOI: https://doi.org/10.1016/j.vibspec.2013.10.001

2013

Scheier, Rico ; Schmidt, Heinar:
Measurement of the pH value in pork meat early postmortem by Raman spectroscopy.
In: Applied Physics B. Bd. 111 (2013) Heft 2 . - S. 289-297.
DOI: https://doi.org/10.1007/s00340-012-5332-y

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