Projekte: Regulating Food Innovation - Technical Innovation requires Regulatory Innovation
Gruppieren nach: Jahr | Person Springe zu: 2025 Anzahl der Einträge: 3. 2025
Monaco, Alessandro:
A perspective on the regulation of cultivated meat in the European Union. In: npj Science of Food. Bd. 9 (2025) . - 21. DOI: https://doi.org/10.1038/s41538-025-00384-0
Monaco, Alessandro:
Regulatory Barriers and Incentives for Alternative Proteins in the European Union and Australia-New Zealand. In: British Food Journal. Bd. 127 (2025) Heft 13 . - S. 171-189. DOI: https://doi.org/10.1108/BFJ-06-2024-0650
Monaco, Alessandro:
The Role of Heuristics and Biases in the Choice of Risk Triggers for Novel Foods and GMOs in the European Union. In: European Journal of Risk Regulation. Bd. 16 (2025) . - S. 217-227. DOI: https://doi.org/10.1017/err.2024.48 Zum Einbinden der Liste in das CMS beachten Sie bitte die Hinweise auf dieser Hilfeseite.
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