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Sustainable protein consumption and cultural innovation : What businesses, organisations and government can learn from sustainable food trends in Europe and the United States

Titelangaben

Schösler, Hanna ; Hedlund-de Witt, Annick:
Sustainable protein consumption and cultural innovation : What businesses, organisations and government can learn from sustainable food trends in Europe and the United States.
Amsterdam, The Netherlands : Reprografie, Amsterdam , 2012 . - 100 S.
ISBN 978-94-6190-884-1

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Angaben zu Projekten

Projektfinanzierung: Andere
Ministry of Economic Affairs, The Netherlands

Weitere Angaben

Publikationsform: Buch / Monografie
Institutionen der Universität: Profilfelder
Profilfelder > Emerging Fields > Lebensmittel- und Gesundheitswissenschaften
Profilfelder > Emerging Fields
Titel an der UBT entstanden: Nein
Themengebiete aus DDC: 300 Sozialwissenschaften > 300 Sozialwissenschaften, Soziologie
300 Sozialwissenschaften > 360 Soziale Probleme, Sozialdienste
Eingestellt am: 27 Mär 2015 08:25
Letzte Änderung: 26 Jan 2023 09:58
URI: https://eref.uni-bayreuth.de/id/eprint/9329