Titelangaben
Schösler, Hanna ; Hedlund-de Witt, Annick:
Sustainable protein consumption and cultural innovation : What businesses, organisations and government can learn from sustainable food trends in Europe and the United States.
Amsterdam, The Netherlands
:
Reprografie, Amsterdam
,
2012
. -
100 S.
ISBN 978-94-6190-884-1
Angaben zu Projekten
Projektfinanzierung: |
Andere Ministry of Economic Affairs, The Netherlands |
---|
Weitere Angaben
Publikationsform: | Buch / Monografie |
---|---|
Institutionen der Universität: | Profilfelder Profilfelder > Emerging Fields > Lebensmittel- und Gesundheitswissenschaften Profilfelder > Emerging Fields |
Titel an der UBT entstanden: | Nein |
Themengebiete aus DDC: | 300 Sozialwissenschaften > 300 Sozialwissenschaften, Soziologie 300 Sozialwissenschaften > 360 Soziale Probleme, Sozialdienste |
Eingestellt am: | 27 Mär 2015 08:25 |
Letzte Änderung: | 26 Jan 2023 09:58 |
URI: | https://eref.uni-bayreuth.de/id/eprint/9329 |