Literature by the same author
plus at Google Scholar

Bibliografische Daten exportieren
 

Einfluss der Lichtqualität und ‐intensität auf Carotinoide und Flavonoide im geschützten Anbau

Title data

Harbart, Vanessa ; Frede, Katja ; Fitzner, Maria ; Baldermann, Susanne:
Einfluss der Lichtqualität und ‐intensität auf Carotinoide und Flavonoide im geschützten Anbau.
In: Lebensmittelchemie. Vol. 76 (2022) Issue S2 . - S2-349.
ISSN 1521-3811
DOI: https://doi.org/10.1002/lemi.202259294

Further data

Item Type: Article in a journal
Refereed: Yes
Institutions of the University: Faculties > Faculty of Life Sciences: Food, Nutrition and Health > Chair Food Metabolome > Chair Food Metabolome - Univ.-Prof. Dr. Susanne Baldermann
Faculties
Faculties > Faculty of Life Sciences: Food, Nutrition and Health
Faculties > Faculty of Life Sciences: Food, Nutrition and Health > Chair Food Metabolome
Result of work at the UBT: Yes
DDC Subjects: 500 Science > 500 Natural sciences
500 Science > 540 Chemistry
500 Science > 570 Life sciences, biology
Date Deposited: 07 Mar 2023 10:12
Last Modified: 08 Nov 2024 08:22
URI: https://eref.uni-bayreuth.de/id/eprint/74120