Literature by the same author
plus at Google Scholar

Bibliografische Daten exportieren
 

Computergestützte Entscheidungsunterstützung zur Reduzierung von Lebensmittelqualitätsverlusten innerhalb von Supply Chain Prozessen

Title data

Fikar, Christian:
Computergestützte Entscheidungsunterstützung zur Reduzierung von Lebensmittelqualitätsverlusten innerhalb von Supply Chain Prozessen.
2025
Event: Gemeinsam gegen Lebensmittelabfälle – Dialog für eine neue Wertschätzungskette , 21.05.2025 , Berlin, Deutschland.
(Conference item: Workshop , Speech )

Further data

Item Type: Conference item (Speech)
Refereed: No
Institutions of the University: Faculties > Faculty of Life Sciences: Food, Nutrition and Health > Chair Food Supply Chain Management
Faculties > Faculty of Life Sciences: Food, Nutrition and Health > Chair Food Supply Chain Management > Chair Food Supply Chain Management - Univ.-Prof. Dr. Christian Fikar
Result of work at the UBT: Yes
DDC Subjects: 300 Social sciences > 330 Economics
Date Deposited: 02 Jun 2025 11:52
Last Modified: 02 Jun 2025 11:52
URI: https://eref.uni-bayreuth.de/id/eprint/93875