Zeitschrift: Food Quality and Preference

Eine Ebene nach oben ...
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppieren nach: Jahr | Person
Springe zu: 2018 | 2014 | 2013
Anzahl der Einträge: 3.

2018

König, Laura M. ; Renner, Britta:
Colourful = healthy? : Exploring meal colour variety and its relation to food consumption.
In: Food Quality and Preference. Bd. 64 (2018) . - S. 66-71.
ISSN 0950-3293
DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2017.10.011

2014

Schösler, Hanna ; de Boer, Joop ; Boersema, Jan J.:
Fostering more sustainable food choices : Can Self-Determination Theory help?
In: Food Quality and Preference. Bd. 35 (2014) . - S. 59-69.
ISSN 0950-3293
DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2014.01.008

2013

de Boer, Joop ; Schösler, Hanna ; Boersema, Jan J.:
Motivational differences in food orientation and the choice of snacks made from lentils, locusts, seaweed or “hybrid” meat.
In: Food Quality and Preference. Bd. 28 (2013) Heft 1 . - S. 32-35.
ISSN 0950-3293
DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2012.07.008

Diese Liste wurde am Fri Apr 26 09:25:55 2024 CEST generiert.
[Zum Seitenanfang]
URL für die Einbettung dieser Seite in externe WWW-Seiten:
https://eref.uni-bayreuth.de/cgi/exportview/journal/Food_Quality_and_Preference/XML/Food_Quality_and_Preference.xml