Gruppieren nach:
Publikationsform |
JahrAnzahl der Einträge: 6.
Artikel in einer Zeitschrift
Hendrich, Julian ; Wangorsch, Andrea ; Rödel, Katharina ; Jacob, Thessa ; Mahler, Vera ; Wöhrl, Birgitta M.:
Allergenicity and IgE Recognition of New Dau c 1 Allergens from Carrot.
In: Molecular Nutrition & Food Research.
Bd. 67
(2023)
Heft 3
.
- 2200421.
ISSN 1613-4133
DOI: https://doi.org/10.1002/mnfr.202200421
Jacob, Thessa ; Wangorsch, Andrea ; Vogel, Lothar ; Reuter, Andreas ; Mahler, Vera ; Wöhrl, Birgitta M.:
A Novel Isoallergen Dau c 1.0401 in Carrot : Stability, Allergenicity, and Comparison with Other Isoallergens.
In: Molecular Nutrition & Food Research.
Bd. 65
(2021)
Heft 7
.
- 2001110.
ISSN 1613-4133
DOI: https://doi.org/10.1002/mnfr.202001110
Jacob, Thessa ; Vogel, Lothar ; Reuter, Andreas ; Wangorsch, Andrea ; Kring, Carolin ; Mahler, Vera ; Wöhrl, Birgitta M.:
Food Processing does not Abolish the Allergenicity of the Carrot Allergen Dau c 1 : Influence of pH, Temperature and the Food Matrix.
In: Molecular Nutrition & Food Research.
Bd. 64
(2020)
Heft 18
.
- 2000334.
ISSN 1613-4133
DOI: https://doi.org/10.1002/mnfr.202000334
Jacob, Thessa ; Seutter von Loetzen, Christian ; Reuter, Andreas ; Lacher, Ulrike ; Schiller, Dirk ; Schobert, Rainer ; Mahler, Vera ; Vieths, Stefan ; Rösch, Paul ; Schweimer, Kristian ; Wöhrl, Birgitta M.:
Identification of a natural ligand of the hazel allergen Cor a 1.
In: Scientific Reports.
Bd. 9
(2019)
.
- 8714.
ISSN 2045-2322
DOI: https://doi.org/10.1038/s41598-019-44999-2
Seutter von Loetzen, Christian ; Jacob, Thessa ; Hartl-Spiegelhauer, Olivia ; Vogel, Lothar ; Schiller, Dirk ; Spörlein-Güttler, Cornelia ; Schobert, Rainer ; Vieths, Stefan ; Hartl, Maximilian J. ; Rösch, Paul:
Ligand Recognition of the Major Birch Pollen Allergen Bet v 1 is Isoform Dependent.
In: PLoS One.
Bd. 10
(2015)
Heft 6
.
- e0128677.
ISSN 1932-6203
DOI: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0128677
Dissertation
Jacob, Thessa:
Biochemische und immunologische Charakterisierung der PR-10 Allergene Cor a 1 aus Hasel und Dau c 1 aus Karotte : Liganden, Stabilität, neue Isoallergene.
Bayreuth
,
2021
. - I, 148 S.
(
Dissertation,
2021
, Universität Bayreuth, Fakultät für Biologie, Chemie und Geowissenschaften)
DOI: https://doi.org/10.15495/EPub_UBT_00005423
URL für die Einbettung dieser Seite in externe WWW-Seiten:
https://eref.uni-bayreuth.de/XML/person_gndid/1190042177.xml