Anzahl der Einträge: 8.
2024
Wittek, Oliver:
Mass Spectrometry Imaging for Food Analysis – Method Development for MALDI MS Imaging of Fresh and Processed Food.
Bayreuth
,
2024
. - IX, 112, XIII S.
(
Dissertation,
2024
, Universität Bayreuth, Bayreuther Graduiertenschule für Mathematik und Naturwissenschaften - BayNAT)
DOI: https://doi.org/10.15495/EPub_UBT_00008050
2023
Wittek, Oliver ; Römpp, Andreas:
Autofocusing MALDI MS imaging of processed food exemplified by the contaminant acrylamide in German gingerbread.
In: Scientific Reports.
Bd. 13
(2023)
Heft 1
.
- 5400.
ISSN 2045-2322
DOI: https://doi.org/10.1038/s41598-023-32004-w
Wittek, Oliver ; Römpp, Andreas:
Kontaminante Acrylamid in Elisenlebkuchen.
In: Lebensmittelchemie.
Bd. 77
(2023)
Heft 5
.
- S. 140-144.
ISSN 1521-3811
DOI: https://doi.org/10.1002/lemi.202300504
Wittek, Oliver ; Jahreis, Bastian ; Römpp, Andreas:
MALDI MS Imaging of Chickpea Seeds (Cicer arietinum) and Crab's Eye Vine (Abrus precatorius) after Tryptic Digestion Allows Spatially Resolved Identification of Plant Proteins.
In: Analytical Chemistry.
Bd. 95
(2023)
Heft 40
.
- S. 14972-14980.
ISSN 1520-6882
DOI: https://doi.org/10.1021/acs.analchem.3c02428
2022
Kokesch-Himmelreich, Julia ; Wittek, Oliver ; Race, Alan M. ; Rakete, Sophie ; Schlicht, Claus ; Busch, Ulrich ; Römpp, Andreas:
MALDI mass spectrometry imaging : from constituents in fresh food to ingredients, contaminants and additives in processed food.
In: Food Chemistry.
Bd. 385
(2022)
.
- 132529.
ISSN 0308-8146
DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132529
2021
Wittek, Oliver ; Römpp, Andreas:
Autofokus MS imaging von Acrylamid in prozessierten pflanzlichen Lebensmitteln nach on‐tissue Derivatisierung.
In: Lebensmittelchemie.
Bd. 75
(2021)
Heft S2
.
ISSN 1521-3811
DOI: https://doi.org/10.1002/lemi.202158031
Wittek, Oliver ; Messinger, Jana ; Römpp, Andreas:
Orangefarbene Schale und grünes Fruchtfleisch : Identifizierung und Quantifizierung der Carotinoide und Chlorophyllderivate in der exotischen Lulofrucht (Solanum quitoense Lam.).
In: Lebensmittelchemie.
Bd. 75
(2021)
Heft S1
.
ISSN 1521-3811
DOI: https://doi.org/10.1002/lemi.202151007
2020
Wittek, Oliver ; Kokesch-Himmelreich, Julia ; Römpp, Andreas:
MS Imaging von prozessierten Lebensmitteln am Beispiel von Acrylamid in Elisenlebkuchen.
In: Lebensmittelchemie.
Bd. 74
(2020)
Heft S1
.
ISSN 1521-3811
DOI: https://doi.org/10.1002/lemi.202051025
URL für die Einbettung dieser Seite in externe WWW-Seiten:
https://eref.uni-bayreuth.de/XML/person_gndid/1236699564.xml