Veröffentlichungen "Monaco, Alessandro"

Eine Ebene nach oben ...
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppieren nach: Publikationsform | Jahr
Anzahl der Einträge: 10.

Artikel in einer Zeitschrift

Monaco, Alessandro:
Design thinking principles in the regulation of novel foods in the European Union and Singapore : A comparison.
In: European Business Law Review. (2025) .
ISSN 1875-841X

Monaco, Alessandro:
The Role of Heuristics and Biases in the Choice of Risk Triggers for Novel Foods and GMOs in the European Union.
In: European Journal of Risk Regulation. (18 September 2024) .
ISSN 2190-8249
DOI: https://doi.org/10.1017/err.2024.48

Monaco, Alessandro ; Kotz, Johannes ; Al Masri, Mirna ; Allmeta, Anila ; Purnhagen, Kai ; König, Laura M.:
Consumers' perception of novel foods and the impact of heuristics and biases : A systematic review.
In: Appetite. Bd. 196 (2024) . - 107285.
ISSN 0195-6663
DOI: https://doi.org/10.1016/j.appet.2024.107285

Monaco, Alessandro:
Data Protection Under the Novel Food Regulation : Valuable Instrument or Barrier to Innovation? Insights from the Insect Sector.
In: European Food and Feed Law Review. Bd. 18 (3 Juli 2023) Heft 3 . - S. 172-178.
ISSN 2190-8214

Purnhagen, Kai ; Ambrogio, Yasmine ; Bartsch, Detlef ; Eriksson, Dennis ; Jorasch, Petra ; Kahrmann, Jens ; Kardung, Maximilian ; Molitorisová, Alexandra ; Monaco, Alessandro ; Nanda, Amrit ; Romeis, Jörg ; Rostoks, Nils ; Unkel, Katharina ; Schneider, Xenia:
Options for Regulating New Genomic Techniques for Plants in the European Union.
In: Nature Plants. Bd. 9 (2023) . - S. 1958-1961.
ISSN 2055-0278
DOI: https://doi.org/10.1038/s41477-023-01570-2

Monaco, Alessandro ; Purnhagen, Kai:
Risk Triggers as Innovation Triggers? : Risk analysis and innovation´s promotion under the Novel Food Regulation.
In: European Food and Feed Law Review. (2022) . - S. 219-227.
ISSN 2190-8214

Aufsatz in einem Buch

Molitorisová, Alexandra ; Monaco, Alessandro:
Innovating food law with mycelium : EU regulations.
In: Möstl, Markus ; Purnhagen, Kai (Hrsg.): Die Regulierung von Innovationen im Lebensmittelsektor : Produkte, Probleme, Perspektiven. - Frankfurt am Main : Fachmedien Recht und Wirtschaft , 2023 . - (Schriften zum Lebensmittelrecht ; 46 )
ISBN 978-3-8005-1883-8

Working paper, Diskussionspapier

Reinhardt, Tilman ; Monaco, Alessandro:
How Innovation-Friendly is the EU Novel Food Regulation? The Case of Cellular Agriculture.
Amsterdam, The Netherlands : Elsevier , 2024 . - 29 S.
DOI: https://doi.org/10.2139/ssrn.4892706

Projektbericht, Forschungsbericht, Gutachten

Molitorisová, Alexandra ; Monaco, Alessandro ; Purnhagen, Kai:
An analysis of the regulatory framework applicable to products obtained from mushroom and mycelium.
Bayreuth , 2021
DOI: https://doi.org/10.2139/ssrn.3955899

Online-Beitrag

Reinhardt, Tilman ; Monaco, Alessandro ; Purnhagen, Kai:
Cultivated Foie Gras flies into Europe : prepare for legal disruption.
In: European Law Blog.
5 September 2024
DOI: https://doi.org/10.21428/9885764c.cff9f420

Diese Liste wurde am Mon Nov 25 20:16:31 2024 CET generiert.
[Zum Seitenanfang]
URL für die Einbettung dieser Seite in externe WWW-Seiten:
https://eref.uni-bayreuth.de/XML/person_gndid/1246824078.xml