Title data
Emmerich-Fritsche, Angelika:
Der Grundsatz der Verhältnismäßigkeit als Direktive und Schranke der EG-Rechtsetzung : mit Beiträgen zu einer gemeineuropäischen Grundrechtslehre sowie zum Lebensmittelrecht.
Berlin
:
Duncker & Humblot
,
2000
. - 770 p.
- (Beiträge zum europäischen Wirtschaftsrecht
; 13
)
ISBN 3-428-09730-0
(
Doctoral thesis,
1998
, Universität Bayreuth, Rechts- und Wirtschaftswissenschaftliche Fakultät)
Further data
Item Type: | Doctoral thesis |
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Keywords: | Europäische Union; Lebensmittelrecht; Rechtsetzung; Rechtsvereinheitlichung; Verhältnismäßigkeitsgrundsatz |
Institutions of the University: | Faculties > Faculty of Law, Business and Economics > Department of Law Faculties > Faculty of Law, Business and Economics > Department of Law > Former Professors Faculties Faculties > Faculty of Law, Business and Economics |
Result of work at the UBT: | Yes |
DDC Subjects: | 300 Social sciences > 340 Law |
Date Deposited: | 02 Feb 2016 14:12 |
Last Modified: | 02 Feb 2016 14:12 |
URI: | https://eref.uni-bayreuth.de/id/eprint/28437 |