Literature by the same author
plus at Google Scholar

Bibliografische Daten exportieren
 

Essen im Lauf des Lebens

Title data

Jasiok, Sarah ; Betz, Constanze ; Wiegel, Silvia ; Bartelmeß, Tina:
Essen im Lauf des Lebens.
In: ernährung heute. (2023) Issue 3 . - pp. 4-7.
ISSN 2226-3233

Related URLs

Abstract in another language

Essgewohnheiten ändern sich im Zuge der Lebensphasen. Sie werden durch individuelle Vorlieben sowie soziale und kulturelle Faktoren geprägt. Schließlich bedingen auch Globalisierung, Technologisierung und der demografische Wandel stetige Veränderungen.

Further data

Item Type: Article in a journal
Refereed: No
Institutions of the University: Faculties > Faculty of Life Sciences: Food, Nutrition and Health > Juniorprofessur Ernährungssoziologie > Juniorprofessur Ernährungssoziologie - Juniorprof. Dr. Tina Bartelmeß
Faculties
Faculties > Faculty of Life Sciences: Food, Nutrition and Health
Faculties > Faculty of Life Sciences: Food, Nutrition and Health > Juniorprofessur Ernährungssoziologie
Result of work at the UBT: Yes
DDC Subjects: 300 Social sciences > 300 Social sciences, sociology and anthropology
Date Deposited: 06 Nov 2023 08:45
Last Modified: 02 Feb 2024 07:54
URI: https://eref.uni-bayreuth.de/id/eprint/87457