Zeitschrift: Food and Bioprocess Technology

Eine Ebene nach oben ...
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppieren nach: Jahr | Person
Springe zu: 2014 | 2010
Anzahl der Einträge: 2.

2014

Scheier, Rico ; Bauer, Aneka ; Schmidt, Heinar:
Early postmortem prediction of meat quality traits of porcine semimembranosus muscles using a portable Raman system.
In: Food and Bioprocess Technology. Bd. 7 (2014) Heft 9 . - S. 2732-2741.
ISSN 1935-5149
DOI: https://doi.org/10.1007/s11947-013-1240-3

2010

Sowoidnich, Kay ; Schmidt, Heinar ; Maiwald, Martin ; Sumpf, Bernd ; Kronfeldt, Heinz-Detlef:
Application of diode-laser Raman spectroscopy for in situ investigation of meat spoilage.
In: Food and Bioprocess Technology. Bd. 3 (2010) Heft 6 . - S. 878-882.
ISSN 1935-5149
DOI: https://doi.org/10.1007/s11947-010-0360-2

Diese Liste wurde am Thu Nov 21 12:47:32 2024 CET generiert.
[Zum Seitenanfang]
URL für die Einbettung dieser Seite in externe WWW-Seiten:
https://eref.uni-bayreuth.de/cgi/exportview/journal/Food_and_Bioprocess_Technology/XML/Food_and_Bioprocess_Technology.xml