Zeitschrift: LWT : Food Science and Technology

Eine Ebene nach oben ...
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppieren nach: Jahr | Person
Springe zu: K | S | Y
Anzahl der Einträge: 3.

K

Kröckel, Lothar ; Schmidt, Heinar ; Andrée, Sabine:
Tyrosine deposits in brines of salted natural sausage casings of bovine origin.
In: LWT : Food Science and Technology. Bd. 68 (2016) . - S. 381-384.
ISSN 0023-6438

S

Shi, Jiang ; Wu, Wenliang ; Zhang, Yongcheng ; Baldermann, Susanne ; Peng, Qunhua ; Wang, Jiatong ; Xu, Lili ; Yang, Gaozhong ; Fu, Jianyu ; Lv, Haipeng ; Lin, Zhi:
Comprehensive analysis of carotenoids constituents in purple-coloured leaves and carotenoid-derived aroma differences after processing into green, black, and white tea.
In: LWT : Food Science and Technology. Bd. 173 (2023) . - 114286.
ISSN 0023-6438
DOI: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.114286

Y

Yang, Ziyin ; Tu, Youying ; Baldermann, Susanne ; Dong, Fang ; Xu, Yi ; Watanabe, Naoharu:
Isolation and identification of compounds from the ethanolic extract of flowers of the tea (Camellia sinensis) plant and their contribution to the antioxidant capacity.
In: LWT : Food Science and Technology. Bd. 42 (2009) Heft 8 . - S. 1439-1443.
ISSN 0023-6438
DOI: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2009.03.017

Diese Liste wurde am Thu Nov 21 00:54:56 2024 CET generiert.
[Zum Seitenanfang]
URL für die Einbettung dieser Seite in externe WWW-Seiten:
https://eref.uni-bayreuth.de/cgi/exportview/journal/LWT_=3A_Food_Science_and_Technology/XML/LWT_=3A_Food_Science_and_Technology.xml