Veröffentlichungen "Diekmann, Larissa"

Eine Ebene nach oben ...
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppieren nach: Publikationsform | Jahr
Springe zu: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016
Anzahl der Einträge: 14.

2023

Merkl, Lisa-Marie ; Diekmann, Larissa ; Germelmann, Claas Christian:
How do Traffic Light Labels work for Food Choices? : Insights of two Empirical Studies on underlying Mechanisms and Effects in Self-Service Canteens: An Abstract.
2023
Veranstaltung: Academy of Marketing Science Annual Conference , 17.-19. Mai 2023 , New Orleans, LA, USA.
(Veranstaltungsbeitrag: Kongress/Konferenz/Symposium/Tagung , Vortrag )

Diekmann, Larissa ; Germelmann, Claas Christian:
Circular food economy : A new perspective on food waste.
In: Projectics = Proyéctica = Projectique. (2023) Heft 34 . - S. 69-85.
ISSN 2032-0043
DOI: https://doi.org/10.3917/proj.034.0069

Diekmann, Larissa:
Ein digitales Inverted-Classroom-Modell zur Berücksichtigung von Chancen und Herausforderungen digitaler Lehre : Ein Praxisbeispiel.
In: Vöing, Nerea ; Schmidt, Rebekka ; Neiske, Iris (Hrsg.): Aktive Teilhabe fördern : ICM und Student Engagement in der Hochschullehre. - Dornstadt : Visual Ink Publishing , 2023 . - S. 189-224
ISBN 978-3-96784-020-9

2022

Merkl, Lisa-Marie ; Diekmann, Larissa ; Germelmann, Claas Christian:
Do green traffic-light labels signal healthy, tasty, and filling? : How traffic-light labels impact food perception and food choice in self-service canteens.
2022
Veranstaltung: EMAC Annual Conference 2022 , 24.-27. Mai 2022 , Budapest, Ungarn.
(Veranstaltungsbeitrag: Kongress/Konferenz/Symposium/Tagung , Vortrag )

2021

Diekmann, Larissa ; Germelmann, Claas Christian:
Leftover Consumption as a Means of Food Waste Reduction in Public Space? : Qualitative Insights from Online Discussions.
In: Sustainability. Bd. 13 (2021) Heft 24 . - 13564.
ISSN 2071-1050
DOI: https://doi.org/10.3390/su132413564

2020

Diekmann, Larissa:
Can Someone Become Like Someone Else by Eating his or her Leftovers? : Analyzing the Perceived Transmission of Personality Traits through Leftovers ; An Abstract.
2020
Veranstaltung: 2019 Academy of Marketing Science World Marketing Congress , 09.-12.07.2019 , Edinburgh, Scotland.
(Veranstaltungsbeitrag: Kongress/Konferenz/Symposium/Tagung , Vortrag )
DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-030-42545-6_22

Diekmann, Larissa ; Germelmann, Claas Christian ; Ehrenfried, Jannika:
Men and the Food Leftovers of Attractive Others : An Abstract.
2020
Veranstaltung: 2019 Academy of Marketing Science Annual Conference , 29.-31. Mai 2019 , Vancouver, Canada.
(Veranstaltungsbeitrag: Kongress/Konferenz/Symposium/Tagung , Vortrag )
DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-030-39165-2_109

2019

Diekmann, Larissa ; Schreder, Regina ; Germelmann, Claas Christian:
Choosing and Valuing Canteen Leftovers from a Consumers’ Perspective.
2019
Veranstaltung: 6th French-Austrian-German Workshop on Consumer Behavior , 21. bis 23. November 2019 , Nancy.
(Veranstaltungsbeitrag: Kongress/Konferenz/Symposium/Tagung , Vortrag )

Neder, Pablo ; Diekmann, Larissa ; Germelmann, Claas Christian:
Top-Talente für Oberfranken : Gewinnen – Binden – Begeistern.
2019
Veranstaltung: Top-Talente für Oberfranken : Gewinnen – Binden – Begeistern , 23.05.2019 , Bayreuth.
(Veranstaltungsbeitrag: Workshop , Vortrag )

Diekmann, Larissa ; Germelmann, Claas Christian:
When Innovative Ways of Reducing Food Waste Meet Eating Culture in University Canteens.
2019
Veranstaltung: 2018 AMS 21st World Marketing Congress (WMC) , 27.-29.06.2018 , Porto, Portugal.
(Veranstaltungsbeitrag: Kongress/Konferenz/Symposium/Tagung , Vortrag )
DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-030-02568-7_193

2018

Diekmann, Larissa ; Germelmann, Claas Christian ; Jendsch, Stefanie:
Why Consumers Remain Ignorant of Nutrition Information : The Roles of Subjective and Objective Nutrition Knowledge.
2018
Veranstaltung: Macromarketing Conference 2018 , 09.-12.07.2018 , Leipzig, Deutschland.
(Veranstaltungsbeitrag: Kongress/Konferenz/Symposium/Tagung , Vortrag )

2017

Diekmann, Larissa:
Effects of a Biased Nutrition Knowledge Calibration on Healthy Food Choices : An Abstract.
2017
Veranstaltung: 2016 AMS World Marketing Congress , 19.-23.07.2016 , Paris, Frankreich.
(Veranstaltungsbeitrag: Kongress/Konferenz/Symposium/Tagung , Vortrag )
DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-319-47331-4_114

Diekmann, Larissa ; Germelmann, Claas Christian:
Die Verbraucherinformation und der informierte Verbraucher zwischen Selbstüberschätzung und Informationsüberlastung.
In: Möstl, Markus (Hrsg.): Europäisierung des Lebensmittelrechts : Verrechtlichung der Lebensmittelwirtschaft. - Frankfurt am Main : Fachmedien Recht und Wirtschaft, dfv Mediengruppe , 2017 . - S. 63-82 . - (Schriften zum Lebensmittelrecht ; 36 )
ISBN 978-3-8005-1669-8

2016

Diekmann, Larissa:
Sharing von Lebensmitteln und Kontamination.
2016
Veranstaltung: Jahrestreffen der Forschungsgruppe Konsum & Verhalten , 23. September 2016 , Wuppertal, Deutschland.
(Veranstaltungsbeitrag: Kongress/Konferenz/Symposium/Tagung , Vortrag )

Diese Liste wurde am Mon Nov 25 20:02:50 2024 CET generiert.
[Zum Seitenanfang]
URL für die Einbettung dieser Seite in externe WWW-Seiten:
https://eref.uni-bayreuth.de/XML/person_gndid/1167735854.xml