|
|
Institutionen der Universität Bayreuth Molekulare Biowissenschaften
Anzahl der Einträge auf dieser Ebene: 61. 2024
2023
2022
Gorbovytska, Vladyslava ; Kim, Seung-Kyoon ; Kuybu, Filiz ; Götze, Michael ; Um, Dahun ; Kang, Keunsoo ; Pittroff, Andreas ; Brennecke, Theresia ; Schneider, Lisa-Marie ; Leitner, Alexander ; Kim, Tae-Kyung ; Kuhn, Claus-D.:
Enhancer RNAs stimulate Pol II pause release by harnessing multivalent interactions to NELF.
In: Nature Communications.
Bd. 13
(2022)
.
- 2429.
DOI: https://doi.org/10.1038/s41467-022-29934-w
Walter, Kerstin ; Kokesch-Himmelreich, Julia ; Treu, Axel ; Waldow, Franziska ; Hillemann, Doris ; Jakobs, Nikolas ; Lemm, Ann-Kathrin ; Schwudke, Dominik ; Römpp, Andreas ; Hölscher, Christoph:
Interleukin-13 overexpressing mice represent an advanced pre-clinical model for detecting the distribution of anti-mycobacterial drugs within centrally necrotizing granulomas.
In: Antimicrobial Agents and Chemotherapy.
Bd. 66
(2022)
Heft 6
.
- e01588-21.
DOI: https://doi.org/10.1128/aac.01588-21
2021
Tuck, Michael ; Blanc, Landry ; Touti, Rita ; Patterson, Nathan Heath ; Van Nuffel, Sebastiaan ; Villette, Sandrine ; Taveau, Jean-Christophe ; Römpp, Andreas ; Brunelle, Alain ; Lecomte, Sophie ; Desbenoit, Nicolas:
Multimodal Imaging Based on Vibrational Spectroscopies and Mass Spectrometry Imaging Applied to Biological Tissue : A Multiscale and Multiomics Review.
In: Analytical Chemistry.
Bd. 93
(2021)
Heft 1
.
- S. 445-477.
DOI: https://doi.org/10.1021/acs.analchem.0c04595
2020
2019
2018
2017
Fowler, Stephanie M. ; Schmidt, Heinar ; Scheier, Rico ; Hopkins, David L.:
Raman Spectroscopy for Predicting Meat Quality Traits.
In: Toldra, Fidel ; Nollet, Leo M. L.
(Hrsg.):
Advanced Technologies for Meat Processing. 2. edition. -
Boca Raton
: CRC Press,
2017
. - S. 83-112
2016
2015
2014
2009
Jordan, Grace ; Thomasius, Rolf ; Schröder, Henning ; Wulf, J. S. ; Schlüter, Oliver ; Sumpf, Bernd ; Maiwald, Martin ; Schmidt, Heinar ; Kronfeldt, Heinz-Detlef ; Scheuer, R. ; Schwägele, Fredi ; Lang, Klaus-Dieter:
Non-invasive mobile monitoring of meat quality.
In: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit.
Bd. 4
(2009)
Heft 1
.
- S. 7-14.
DOI: https://doi.org/10.1007/s00003-009-0389-1
2008
2006
2000
1999
URL für die Einbettung dieser Seite in externe WWW-Seiten:
https://eref.uni-bayreuth.de/XML/divisions/420003.xml
|